پنج شنبه 24 آبان 1403
تاريخ:بيستم ارديبهشت 1400 ساعت 11:46
کد : 60709

کلاس شنای نوزادان، فواید
کلاس شنای نوزادان، فواید

کلاس شنای نوزادان، فواید

کلاس شنای نوزادان، فواید
نوزادان سازگاری بی‌نظیری با آب دارند
. به همین دلیل،کلاس‌ها و مؤسساتی برای آموزش شنا به نوزادان و کودکان نوپا ایجاد شده است.
مجله دنیای ورزش‌های آبی: نوزادان سازگاری بی‌نظیری با آب دارند؛ به همین دلیل،کلاس‌ها و مؤسساتی برای آموزش شنا به نوزادان و کودکان نوپا ایجاد شده است که یکی از والدین به همراه کودک خود در این کلاس‌ها شرکت می‌کنند.

دلفین‌های پوشک‌پوش، عاشق شنا کردن

اگر مهارت شنا کردن را در یک برنامه آموزشی مناسب و تدریجی، به نوزادان و نوپایان تعلیم دهیم، فواید مثبت و سازنده مذکور در این مبحث برای آنها محقق خواهد شد.

برای آموزش شنا در یک محیط شاد و مطلوب، لازم است به نیازها و علایق کودکان توجه کنید؛ به همین دلیل، هرگز شادی آنها را با ایجا ترس و حالت تسلیم، از بین نبرید.

نه تنها استفاده از زور و اجبار به هنگام آموزش شنا، فواید مثبت و سازنده مذکور در این مبحث را خنثی می کند، بلکه حتی ممکن است به تأثیرات جانبی و پیامدهای ناخواسته و نامطلوبی نیز منجر شود.

برنامه آموزشی شدید و فشرده برای همه کودکان در سنین مختلف، مضر و زیان بخش خواهد بود. برنامه فشرده عبارت است از یک برنامه شتاب زده، زود هنگام، سخت یا طولانی مدت که کودک را تحت فشار قرار می دهد.

یک برنامه آموزش شنا باید از طبیعی ترین و مطلوب ترین شیوه ها برای کودکان استفاده کند. صبور بودن، صمیمیت، مسئولیت و توانائی ”لذت بردن از لحظه ها“ برای یک برنامه آموزشی، در دراز مدت نتایج شگفت انگیزی به همراه خواهد داشت.

فواید شنا در محیطی صمیمانه برای نوزادان و کودکان نوپا، بی نظیر است؛

در واقع، شنا در محیطی صمیمانه، به رشد مثبت کودک یاری رسانده و وجود او را تعالی می بخشد و از طریق محیط آرام بخش آب، استعدادهای بالقوه جسمی و روحی کودک، شکوفا خواهد شد.

تحقیقات نشان می دهد که تأثیر شوق آور یک برنامه آموزشی خوشایند و مناسب برای نوزادان و کودکان نوپا، هوش، تمرکز حواس، هوشیاری، دقت، توانائی های ادراکی و نیز رشد جسمی و روحی و اجتماعی کودکان نوپا، هوش، تمرکز حواس، هوشیاری، دقت، توانائی های ادراکی و نیز رشد جسمی و روحی و اجتماعی کودکان را افزایش می دهد.

بیشتر مربیان باتجربه و کارآزموده شنا، این فواید را تأئید می کنند، به خصوص در کودکانی که قبل از ۱۲ ماهگی برنامه آموزش شنا را آغاز کرده اند، فواید بیشتر نمودار می شود؛ البته برای دستیابی به این فواید بی نظیر و ظریف، هیچگاه دیر نیست.

کودکانی با سن بیشتر نیز سرانجام در محیط آب، به آرامش و آسودگی دست خواهد یافت. آب موهبتی شفابخش است که تأثیر روح بخش و شوق آور آن، بر کودکانی با نیازهای ویژه، بسیار چشمگیر است.

خاصیت شناوری در آب، همچون دستی نامرئی به کودک یاری می رساند و بی وزنی در آب، آزادی و راحتی خاصی فراهم می کند که در خشکی وجود ندارد. یک برنامه بهینه آموزش شنا همراه با محبت و صبر، حتی می تواند یک کودک منزوی یا رنجور را از لاک خود بیرون بیاورد.

نخستین جلسات برنامه آموزش شنا، پایه سودمندی برای یک زندگی توأم با مشارکت و خشنودی در محیط ورزش های آبی فراهم می کند. این نخستین جلسات، برای کودکان یک فعالیت تفریحی متقابل در یک محیط سیال جدید و هیجان انگیز محسوب می شود.

غالباً نخستین کلماتی که بر زبان این ”دولفین های پوشک پوش“ جاری می شود، این است که: ”برویم استخر“. در واقع، شنا به زندگی نوزادان و کودکان نوپا، شادی و سرور فوق العاده ای تزریق می کند؛ به علاوه، کودکانی سالم تر و قوی تر به بار می آورد.

حضور در جلسات برنامه آموزش شنا، غالباً نخستین تجربه اجتماعی کودکان با هم سن و سال هایشان در محیط بیرون از خانه است. آنها می آموزند که با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و مشتاقانه با همکلاسی های خود همراهی نمایند.

برای مادران و پدران صبوری که جهت همراهی و مراقبت از کودکان خود به این جلسات می آیند، فرصت مناسبی فراهم می شود تا با همفکران خود آشنا شوند و علایق مشترک خویش را با یکدیگر تقسیم بکنند.

گرچه آموزش شنا و مهارت های ایمنی، دلیل اصلی حضور کودکان در برنامه آموزشی است؛ اما می دانیم که این تنها جنبه شنای نوزادان و کودکان نوپا نیست.

فراگیری مهارت های ایمنی، نه تنها زندگی کودک را بهبود می بخشد، بلکه ممکن است به نجات او منجر شود. هر قدر یک کودک شنا و مهارت های ایمنی را زودتر فراگیرد، بهتر می تواند پایه ای برای توانائی های بعدی خود فراهم نماید؛

البته در این زمینه هرگز نباید شیوه خاصی را برخلاف خواست کودک یا با استفاده از زور و اجبار به او تحمیل کرد. لازم به ذکر است که مسئولیت تضمین ایمنی کودکان، همواره بر عهده والدین هست.

مهارت های ایمنی، همچون ایمنی استخر، حصار و نرده های اطراف آن، همراه با برنامه آموزشی دقیق و مهارتی برای کودکان، موضوعات مهمی هستند که بررسی آنها به فرصت دیگری احتیاج دارد.

در نهایت می توان گفت که شنا در سال های نخستین، باعث رشد و پرورش عزت نفس، اعتماد به نفس و استقلال کودک می شود. توانائی حرکت آزادانه کودک در آب، حس رضایت و خشنودی او را افزایش می دهد.

والدینی که در آموزش شنا به کودک‌شان پشتکار نشان می دهند، سرانجام خواهند دید که فرزندشان در آب نیز همچون خانه، احساس آرامشی و راحتی می کند و به یک ”دولفین پوشک پوش“ تبدیل شده است.

در محیطی سالم و با افرادی واجد صلاحیت، شنای کودکان باعث می شود که آنها با خانواده، جامعه و دنیای بیرونی خود، ارتباط و پیوندی مناسب برقرار نمایند.

بسیاری از کودکانی که در برنامه آموزش شنا شرکت می کنند، قبل از راه افتادن، می توانند شنا کنند. با پیشرفت در فراگیری شنا، هماهنگی، توانمندی، استقامت و ظرفیت ریه های کودکان را افزایش می یابد.

حضور در محیط سیال و لطیف آب، برای کودکان خوابی راحت و آرام را به همراه خواهد داشت؛ والدینی که در جلسات آموزشی شبانه شرکت کرده اند، اظهار می کنند که کودک پس از شنا، سراسر شب را به آرامی می خوابد.

http://abapress.ir/News//60709
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



 
وزارت ورزش و جوانان

فراکسیون ورزش مجلس

فدراسیون های داخلی

کنفدراسیون های آسیایی

فدراسیون های جهانی

کمیته ملی المپیک

اداره کل تربیت بدنی استان ها

هیات های ورزشی

انجمن های ورزشی

سازمان های ورزشی

تیم های ورزشی